© 2007 - 2021 tourist-informator.info. all rights reserved
SEARCH advanced search Booking
uncover map ▼

Bekecs Restaurant Miercurea Nirajului (Sereda)


Restaurant Miercurea Nirajului (Sereda)
Bekecs Restaurant Miercurea Nirajului (Sereda)

Miercurea Nirajului (Sereda)

Str. Plopilor, Nr. 10

46.533217, 24.804419

show the phone number

restaurant.bekecs@t-i.ro

0.4 km

75.2 km

30.5 km

Why is so special Bekecs Restaurant Miercurea Nirajului (Sereda):
+ add to planner
Open now
9:00 - 22:00
Program

Presentation - Bekecs Restaurant Miercurea Nirajului (Sereda)

I wan't to ask something Keep me informed about news

Bekecs Pension and restaurant in Miercurea Nirajului is available with comfortable rooms and exceptional Transylvanian goodies. We happily wait for you!

what's nearby
Search nearby
  • accomodations
  • gastronomy
  • services
  • attractions
  • events
city info

TOURISTS REVIEWS Bekecs Restaurant

Here were: 1 You were here?
They want to come back here: 0 Do you want to come back?
They want to come here: 0 Do you want to come here?
The location is liked by: 0 Do you like the location?
NEGATIVE IMPRESSIONS (1) POSITIVE IMPRESSIONS (0) TOURIST PHOTOS
Barabs Lajos-Zsolt
Group of friends June 26 2017, 20:59
13 éve dolgozom a vendéglátásban, mint zenész. Ez idő alatt rengeteg helyen megfordultunk Erdély-szerte és a határokon kívül egyaránt, de még ilyen fogadtatásban soha nem részesültünk, mint a Bekecs vendéglátó egységben. Amint elkezdtük felszerelni a hangszereket a vendéglőbe, megérkezett a vendéglő tulajdonosa, aki annak ellenére, hogy soha nem találkozott velünk, nem volt semmilyen előzetes információja rólunk, elkezdett mindenféle negatív jelzőkkel illetni, mint "nem tudom, hogy minek kell ennyi felszerelés hozzá nemértőknek" - jelzem, zeneakadémiát végeztünk, "én tudom előre, ha ennyi hangszer van, akkor itt hangos lesz a zene, és minőségtelen", meg hogy lefogjuk fárasztani a vendégeket, ezért korán elfognak menni (reggel 6-ig tartott a buli), és amennyiben hangosan zenélünk, ő majd lekapcsolja az áramot, és még folytathatnám a sort. Nagyon hosszú kioktatásban volt részünk, és mindezt nagyon megalázó hangnemben közölte velünk. A döbbenettől szó szerint ledermedtünk. Egyszerűen nem tudtuk mire vélni ezt az attitűdöt. Miután kidühöngte magát, a kollégám (aki zongoratanár) megkérdezte, hogy tényleg komolyan gondolja amiket mondott? A válasz az volt, hogy ő teljesen így gondolja, és hogyha mi mentünk hozzá, akkor az ő szabályai szerint kell működnünk. Ezek után amibe csak lehetett mindenbe belekötöttek (hogy, a hangfalakat ne oda tegyük, a tokokat vigyük ki az autóba, stb.). Reggel amint véget ért a lakodalom, rögtön jöttek, hogy gyorsan szedjük össze a felszerelést, mert nekik másnap is programjuk van. Egyszerűen leírhatatlan ahogyan viselkedtek (a főnök és a főnöknő, valamint a "főpincérek") velünk. Az biztos, hogy többé soha nem megyünk ide! A kedvesség alapvető dolog kéne legyen a vendéglátásban (szerintem)...  
This section presents strictly the opinions and remarks of the user of the site and were published at request, with their agreement. Tourist Informator makes everything possible to eliminate the defaiming, denigrating or insulting messages, und cannot be held responsible for the content of this section.
12.0%
Voted by 2 Persons
Your vote: -
Add your impression, opinion about this location. Sharing travel experiences help others choose the best. Thank you.
Add new impression & photos
You must be logged in to add impressions
lorem ipsum

loading ...