© 2007 - 2024 tourist-informator.info. all rights reserved
SEARCH advanced search Booking
uncover map ▼

Szekler Dream Lazaresti


Houses Lazaresti
Szekler Dream Lazaresti

Lazaresti

Str. Principală, Nr. 65

46.188862, 25.945780

show the phone number

   ̶

0.2 km

7.8 km

38.5 km

Why is so special Szekler Dream Lazaresti:
+ add to planner
No vacancy

no prices avaliable

Presentation - Szekler Dream Lazaresti

I wan't to ask something Keep me informed about news

Dacă vă doriţi un loc liniştit, într-o zonă rurală, pentru a vă relaxa departe de agitaţia oraşelor, aproape de natură şi tradiţie, „Szekler Dream” este cea mai bună alegere.

Aici veţi găsi tot confortul necesar unui loc de cazare, care să vă permite să încercaţi experienţe noi şi să exploraţi frumuseţile ascunse ale destinaţiei turistice renumită Ținutul Vulcanilor. Este un loc ideal pentru a-ţi petrece un sejur în familie sau înconjurat de prieteni, o vacanţă relaxantă departe de stresul cotidian, o odihnă activă într-o frumoasă privelişte a satului tipic de munte, înconjurat de păduri, aproximativ 200 de izvoare de apă minerală, mofete şi băi tradiţionale cu efecte curative. Liniştea, apropierea de natură şi aerul curat garantează relaxarea perfectă.

Casa la cheie „Szekler Dream” se află în localitatea străveche Lăzăreşti, un sătuc mic unde se mai păstrează tradiţiile în judeţul Harghita, Ținutul Secuiesc, Transylvania. Satul Lăzăreşti are o istorie de sute de ani şi este un colţ de rai cu străveche tradiţie în cultura secuiească. Lăzăreşti este o mare surpriză pentru cei care păşesc pentru prima dată pe aceste meleaguri şi o mare bucurie pentru cei ce se reîntorc. Localitatea se află la 12 km off-road sau 30 km on-road de Lacul vulcanic Sfânta Ana, 15 km staţiunea balneară Băile Tuşnad, 25 km Miercurea Ciuc, 100 km Braşov, 120 km Castelul Dracula.

„Szekler Dream” este o casă tradiţională, care se închiriează în regim „casă la cheie” .

Casa este ideală pentru cazarea a 8 persoane şi este compusă din:

    - 1 dormitor cu 2 paturi rabatabile (pentru 4 persoane), dulapuri, TV color, Internet WI-FI
    - 1 living spaţios cu 2 canapele rabatabile (pentru 4 persoane), mobilier rustic şi un şemineu cu lemne
    - 1 bucătărie complet dotată cu aragaz, frigider, vesele, tacămuri şi ustensile pentru grătar în curte
    - 1 baie cu cabină duş cu hidromasaj, maşină de spălat şi wc



La cererea oaspeţilor, putem să asigurăm şi mese (mic dejun, prânz, cină, mese festive) din produse locale tradiţionale.

În perioda iernii 2 şemineuri cu lemne, asigură încălzirea casei, creeând totodată o atmosferă intimă, romantică. Pentru persoanele mai friguroase avem şi 3 radiatoare electrice.

În curtea spaţioasă, plină de flori şi iarbă, avem un spaţiu de joacă special amenajat pentru copii, cu groapă de nisip, tobogan şi multe jucării, iar pentru adulţi am pregătit un foişor frumos, amenajat special cu loc pentru grătar şi loc de luat masă. Maşinile pot fi parcate în curte sau în faţa casei.

Pentru momente deosebite de relaxare vă recomandăm să încercaţi ciubarul cu apă caldă, aşa numitul „Jacuzzi secuiesc”. De acestea vă puteţi bucura indiferent de anotimp.

Servicii oferite:

    - TV color cu canale prin satelit
    - WI-FI
    - foişor pentru 20 persoane, leagăn şi jacuzzi (6 persoane)
    - groapă de nisip, minibazin, tobogan şi jucării pentru copii
    - echipamente fittness
    - organizare excursii (pe jos, cu bicicleta , căruţă, sau cu jeepuri) în împrejurimi
    - organizare activităţi recreative în Ținutul Secuiesc
    - organizare mese şi degustări de produse tradiţionale
    - oragnizare city-brake-uri (Băile Tuşnad, Miercurea Ciuc, Praid-Sovata, Braşov, Bran etc.)



Iubitorii de senzaţii tari pot experimenta şi celebrul hotel mobil, aşa numitul „Szekler Caravan” (căruţa cu coviltir) aflat în curtea casei, care este dotată cu două paturi (ideal pentru 4 adulţi sau 2 adulţi + 3 copii), chiuvetă, aragaz cu 2 ochiuri, masă şi mai multe încăperi pentru depozitare.

Căruţa cu coviltir „Szekler Caravan” poate fi închiriată pentru cazare în curte, plimbări scurte în împrejurimi, sau excursii de mai multe zile în Ținutul Vulcanilor. Mai multe informaţii despre „Szekler Caravan” găsiţi aici: www.szeklercaravan.ro

Agroturism

Acei clienţi care doresc să experimenteze viaţa adevărată de la ţară, pot să viziteze diverse ferme, unde să mângăie animale domestice (măgari, capre, oi, vaci, cai, câini, pisici, găini, etc.) sau să să participe la diverse activităţi agroturistice, cum ar fi: hrănirea animalelor, mulgerea vacilor, cositul ierbii, etc.

În colaborare cu Asociaţia de Vănătoare sau organizatorii de activităţi recreative din zonă se pot organiza pentru dumneavoastră partide de vănătoare individuale, pânda animalelor, excursii offroad, tăierea porcului sau mai multe programe pentru petrecerea timpului liber.

what's nearby
Search nearby
  • accomodations
  • gastronomy
  • services
  • attractions
  • events
city info

TOURISTS REVIEWS Szekler Dream

Here were: 0 You were here?
They want to come back here: 0 Do you want to come back?
They want to come here: 0 Do you want to come here?
The location is liked by: 0 Do you like the location?
NEGATIVE IMPRESSIONS (0) POSITIVE IMPRESSIONS (1) TOURIST PHOTOS
Vezsenyi Sándor
Family with little children Dezember 2 2016, 16:46
Gyönyörű hely, az apartman jól felszerelt és tiszta volt. Kedves, segítőkész tulajdonos. Minden igényünknek megfelelt a szálláshely.  
This section presents strictly the opinions and remarks of the user of the site and were published at request, with their agreement. Tourist Informator makes everything possible to eliminate the defaiming, denigrating or insulting messages, und cannot be held responsible for the content of this section.
99.5%
Voted by 2 Persons
Your vote: -
Add your impression, opinion about this location. Sharing travel experiences help others choose the best. Thank you.
Add new impression & photos
You must be logged in to add impressions
lorem ipsum

loading ...