© 2007 - 2024 tourist-informator.info. all rights reserved
SUCHEN Erweiterte suche Reservierung
uncover map ▼

Balvanyos Resort (Grand Hotel Balvanyos) Balvanyos


Hotel Balvanyos
Balvanyos Resort (Grand Hotel Balvanyos) Balvanyos

Balvanyos

Grand Hotel Bavanyos

46.110374, 25.958290

zeige die Telefonnummer

   ̶

0.3 km

8.8 km

47.2 km

Warum ist so besonders Balvanyos Resort (Grand Hotel Balvanyos) Balvanyos:
+ zum Reiseplaner
Verfügbarkeit veraltet

Allgemeine Infos - Balvanyos Resort (Grand Hotel Balvanyos) Balvanyos

Accommodation in single occupancy

Reduzierung 0 lei

:

Der Rabatt gilt für:

Verfügbar:

An diesen Tagen:

Verwendungslimit: 1

Grand Hotel Balvanyos 4* se află în mijlocul unui cadru natural de exceptie, înconjurat de priveliştea Munţilor Bondoc şi de păduri, la 1 km distanţă de centrul staţiunii Balvanyos, respectiv la doar 8 km distanţă de lacul vulcanic Sfântu Ana

Grand Hotel Balvanyos 4* are o capacitate de cazare în 6 camere single, 50 camere cu pat dublu, 45 camere Queen (pat matrimonial), 10 apartamente Junior Suite, 1 apartament Presidential Suite.

Fiecare cameră spaţioasă este mobilată în stil elegant şi modern, dotată cu minibar, TV cu ecran plat şi acces gratuit la internet prin cablu. Accesul Wi-fi este disponibil gratuit în zonele publice.

Grand Hotel Balvanyos 4* dispune de 4 săli de conferinţe, dotate cu echipamente audio-video, restaurant propriu (capacitate de 230 locuri), parcare proprie, lobby bar, sală de fitness, centru închiriere biciclete, teren multifuncţional de sport, minifermă de animale, zid de escaladare, pistă de alergare

Grand Santerra Spa este o oază de linişte şi de recreere care potentează farmecul acestui loc binecuvântat, oferind spaţii interioare şi exterioare ce se impletesc firesc şi fără efort. Căzi pentru baie încălzite ascunse printre conifere, bazine cu ape şi încăperi pentru experienţe spa individuale, saune şi multe locuri de relaxare, o îmbinare de piatră şi lemn, plante, apă şi foc, creează împreună un mediu seren şi armonios.

Parcul de Aventură vă aşteaptă să-vă testaţi limitele, sub atenta îndrumare a instructorilor complexului. Traseele au grad diferit de dificultate astfel încât, atât adulţii, cât şi copiii se pot bucura în siguranţă de tiroliene sau de diferitele obstacole. Un traseu mai special este cel de teambuilding, pentru grupuri. Acest traseu contribuie la formarea şi întărirea spiritului de echipă prin faptul că membrii grupului se ajută reciproc în parcurgerea obstacolelor.

La Peştera Pucioasa se poate ajunge pe jos în 10 minute, Gara Băile Tuşnad se află la doar 16 km, iar în împrejurimi sunt o mulţime de atracţii turistice importante.

what's nearby
Suche in der Nähe
  • unterkünfte
  • gastronomie
  • dienstleistungen
  • attraktionen
  • veranstaltungen
city info

REVIEWS Balvanyos Resort (Grand Hotel Balvanyos)

Hier waren schon: 2 Warst du schon hier?
Möchte nochmals kommen: 1 Möchtest du nochmals kommen?
Möchte hinfahren: 0 Möchtest du hinfahren?
Gefällt: 1 Gefällt es dir?
NEGATIVE EINDRÜCKE (0) POSITIVE EINDRÜCKE (0) TOURIST FOTOS
Keine Bemerkungen.

Fügen Sie als Erster hinzu.
Diese Bewertung ist die subjektive Meinung eines Individualreisenden und nicht die von Tourist Informator oder Partnerunternehmen.
Keine vote vorhanden
Dein Vote: -
Neue Eindruck + Fotos hinzufügen
Sie müssen angemeldet sein, um Eindrücke hinzufügen
lorem ipsum

loading ...