© 2007 - 2024 tourist-informator.info. all rights reserved
CĂUTARE căutare avansată Rezervare
uncover map ▼

Laura Kulcsosház- Tájház Fogadó Lupeni


Casă la cheie Lupeni
Laura Kulcsosház- Tájház Fogadó Lupeni

Lupeni

-

46.379062, 25.223491

arată numărul de telefon

   ̶

0.7 km

42.6 km

59.3 km

De ce să alegi Laura Kulcsosház- Tájház Fogadó Lupeni:
+ adaugă în planificator
Nu avem camere libere

preţurile nu sunt setate

Prezentare generală - Laura Kulcsosház- Tájház Fogadó Lupeni

Înainte de a vă deplasa la Laura Kulcsosház- Tájház Fogadó vă sugerăm să contactaţi acest obiectiv pentru a vă confirma programul/orarul, disponibilitatea şi tarifele.
Vreau să întreb ceva Vreau să fiu informat despre noutăţi
Székelyszentlélek a Kárpátmedencében Erdély szivében Hargita megyében , Farkaslakátol 1km található meg. A falu a Fehér Nyikó mentén helyezkedik el, a Baknyatetö a Gordon és a Firtos hegye védőbástyaként emelkedik a település körül. 2 DR Különálló kulcsosházzal állunk a vendégek rendelkezésére amelyek egymás szomszédságában találhatók meg , külön udvarral és parkolási lehetőséggel rendelkeznek. A Tájház fogadót a hagyományokat kedvelő vendégek számára újítottuk fel a gyerekkori élmények felidézésére. A Tájház fogadóban 2 drb 3 ágyas szoba + 1 drb pótágy , és 2 drb fürdő + wc található. + egy konyha . Állando hideg és melegviz . Fával is füthetö és elektromos melegitök is vannak. A Laura kulcsosház udvarán van még egy Kő vendégház is . Ott 2 drb 2 ágyas szoba 1 drb 4 ágyas szoba 2 drb fürdő + wc Összesen 18- 19 személy elszállásolására van lehetőség. Van egy nagy étkezde ahol 50 személy étkeztetésére is alkalmas Nagyobb csoportokat is tudunk fogadni a szomszédos vendégházakkal együtt A tulajdonos nem lakik a házban. Külön ebédlő áll a vendégek rendelkezésére, hűtővel és felszerelt konyhával ellátva. A tulajdonos a szomszédban lakik. Programok: Kirándulások megszervezése, lovaglás és lovaskocsizás, télen szánozás, sízési lehetőség a közelben, kenyérsütés, malac-sütés, székelykapu faragás megtekintése, szalmakalap és kosarak fonása. Betekintés a közeli esztenákra kecskefejés és sajtcsinálás megtekintése és barangolás a falu körüli csodálatos tájakon lovas szekérrel Barangolás és túrázás a Madarasi Hargitán és befejezésként vaddisznó és medveles.
what's nearby
Caută în vecinătate
  • cazări
  • gastronomie
  • servicii
  • atracţii
  • evenimente
city info

EXPERIENŢA TURIŞTILOR (IMPRESII, COMMENTARII) Laura Kulcsosház- Tájház Fogadó

Au fost aici: 0 Tu ai fost aici?
Vor să revină aici: 0 Vrei să revii aici?
Vor să ajungă aici: 0 Vrei să ajungi aici?
Locaţia îi place la: 0 Îţi place locaţia?
IMPRESII NEGATIVE (0) IMPRESII POZITIVE (0) FOTO TURIŞTI
Nu sunt impresii adăugate despre Laura Kulcsosház- Tájház Fogadó.

Fii primul care adaugă.
Această secţiune prezintă strict opiniile şi părerile utilizatoriilor siteului şi au fost publicate la cererea şi cu acordul acestora. Tourist Informator face tot posibilul să elimine mesajele defaimătoare, calomnioase sau jignitoare şi nu poate fi tras la răspundere pentru conţinutul acestei secţiuni.
Acest obiectiv nu a fost votat. Fii primul care votează
Votul tău: -
Adaugă impresia, părerea ta despre locaţie. Schimbul de experienţă ajută şi pe alţi călători să aleagă mai bine. Vă mulţumim.
Adaugă impresie + fotografii
Trebuie să fiţi autentificaţi pentru adăugare comentarii şi fotografii despre locaţie!
lorem ipsum

loading ...