© 2007 - 2024 tourist-informator.info. all rights reserved
RECHERCHER recherche avancée Réservation
uncover map ▼

Bath Dugas Danesti


Piscine en plein air Danesti
Bath Dugas Danesti

Danesti

Nr. 384

46.514014, 25.746796

montrer le numéro

   ̶

http://felcsik.ro

0.7 km

9.7 km

16.8 km

Pourquoi il est si spécial Bath Dugas Danesti:
+ add to planner
Availability outdated
0:00 - 0:00
Program

Présentation générale - Bath Dugas Danesti

Numele satului Dăneşti aminteşte locuitorilor din regiune de două lucruri. De Băile Dugás şi de ceramica neagră. Amândouă au un caracter reprezentativ. Apa termală de 18 grade Celsius a băii Dugás atrage locuitorii din împrejurimi. Aici funcţionează unicul ştrand din Ciucul de Sus, care este un loc popular de distracţie al tinerilor.

Baia cu apă minerală se situează la 1500 metri de drumul naţional cu numărul 12 şi la 1200 metri de gară, în partea de sud-vest a satului, la poalele unui deal foarte frumos, de unde se poate admira lanţul muntos al Hăşmaşului Mare, Piatra Singuratică, Tarcăul şi Munţii Ciucului.

Pe deal este amplasată o vilă care poate adăposti 10 persoane, cu vedere asupra bazinului de 33x10 metri şi bazinului pentru copii de 4x10 metri, care sunt înconjurate de un loc îngrădit de făcut plajă acoperit cu iarbă.

Baia cu apă minerală se întinde pe un teren de 22000 metri pătraţi. Baia a fost fondată în anul 1929 de către corpul industrial al Ciucului de Sus. Istoria sa a început cu acel izvor natural de apă minerală a cărei apă de 20 grade Celsius a fost recomandată pentru tratament de băut şi de vană de către medicina populară. În anii 1960 s-a descoperit prin foraj adânc un izvor hipotermal de 22 grade Celsius, care operează un bazin de 33x10 metri şi un bazin pentru copii de 4x10 metri cu tobogan. În anul 1998, cu ocazia unui nou foraj de 245 metri s-a descoperit cel de-al treilea izvor hipotermal (26oC) de apă minerală, a cărei compoziţie chimică este asemănătoare cu cea a izvoarelor menţionate anterior, însă temperatura sa este mai ridicată cu 4oC
what's nearby
Rechercher à proximité
  • hébergement
  • gastronomie
  • services
  • attraction
  • événements
city info

EXPERIENCE DES TOURISTES Bath Dugas

Ils ont été ici: 0 As-tu été ici?
Ils veulent y revenir: 0 Es-que tu veux y revenir?
Ils veulent y arriver: 0 Es-que tu veux y arriver?
La location est préférée par: 0 Tu aimes la location?
IMPRESSIONS NÉGATIVES (0) IMPRESSIONS POSITIVES (0) TOURIST PHOTOS
Pas d’impressions ajoutées.

Sois tu le premier qui écrit.
Cette section présente strictement les opinions et les pareilles des utilisateurs du site publiées à la demande et avec leurs accord. Tourist Informator fait tout le possible pour éliminer les messages diffamateur, calomnieuses ou offenseuses et il ne peut pas être fait responsable pour le contenu de cette section.
Cet objectif n’a pas été voté. Sois le premier qui le vote!
Ton vote: -
Ajouter l’impression, l’opinion, ta pareille sur la location. Le change d’expérience aide aussi autres voyageurs pour meilleur choisir. Nous vous remercions.
Ajouter nouvelle impression
Vous devez être authentifiés pour ajouter impressions.
lorem ipsum

loading ...